Wednesday, 20 July 2011

home lagi?..

aktiviti harian :

1:makan

2:tdo

3:online

:D this is best bro!

Tuesday, 19 July 2011

home?..

bosan xdapat buat apa kt uma nie..


'apa pon x bole!'

Sunday, 19 June 2011

Wednesday, 18 May 2011

lastly

den nak update lah.
nie pon sbb ade sorg awek nie slalu tanya 'ATENG X UPDATE BLOG?' haha
*kidding

*bukan yang kiri tapi yang kanan :D
*p/s : sory curik gamba.. :P

  • nama die aziera ape tah.. (lupa) -.-'
kenal die nie kt penang! ..  tah mcm mane kenal kt sane tp duk negeri same.. sdare lak tu -.-'
die nie comel tapi x ngaku.. -.-' kang ckp gomok marah lak.. haha :P

btw nice to meet u ziera! :D
sayang ziera lah! XD

nant ateng da pg kelantan jangan la tanye 'ateng x update blog?' lagi ..haha ..

Monday, 16 May 2011

masuk U lah

den rase nie last update LAH.. malas + lgpun den da nk poi U dah..

jd owg kelate den.. -.-'

den dpt UNIVERSITI MACHANG KELANTAN..
xleh lg jauh ke?..
nak anta jauh la lg mcm london ke australia ke.. kan BEST tu -.-'

den pun poning pikir nk msuk matrix ke u..
tapi kalau senang den msuk form6 je tp xdpt -.-' HAMPEH..

tapi apakan daya.. dah pilih poi je lah..

GOMO KELATE GOMO!

Wednesday, 4 May 2011

Thursday, 28 April 2011

sembahyang jumaat

sembahyang la kamu umat islam sebelum kamu disembahyangkan

teman ku


nie nama die tikus

die nie slalu teman den pagi2 cm nie -.-'

ada la 2-3 kucing yg laen..

2-3 kucing berlari.. lapar lagi.. haha

lapar -.-'

den lapar + mengantuk + malas pon ada.. jap. + penat.. -.-'

mane nak cari makan nie?..

duit ada tp malas pg kdai.. -.-'

dapat mkan ikan sedap gak.. haha

-.-' merepek je la ko teng.. masak pon x reti..





-dapat kek pon sedap nie.. haha -.-'

LAPAR!

SHIT

- too SHIT

pagi - pagi

pagi - pagi lagi den bangun awal tapi malam td tdo pkul 5.30 pagi.. -.-' 
mmg pusing la kpale den.. 
pagi2 lagi dah rajen bngun awal then sapu sampah depan umah.. 
maklumlah suri rumah sepanjang masa.. haha..
macam biasa la mamat sorg nie syahmi akan datang singgah uma dan ber'ano' kt uma den jap..


 
-nie lah syahmi..


die nie tngah fight ngan den utk rebut awek kt dpan taman nie..
KALIA nama nya..
KALIA nie orang SABAH..
tu pasal la nama dia KALIA.
jap lagi BUGS sampai lah..
den bole 'BET' die akan datang dan ckp..
"ANO ADA?" pelik la dio nie.. masuk uma orang bg la salam, -.-' 
 - nie la BUGS
tu dia dah smpai.. -.-'
    

Atëñg

assalamualaikum w.b.t..

nenek ku pesan supaya mula dengan bismillah.. so?..

bismillahhirramanirrahim..